O nama

Tvrtka Vertron d.o.o. osnovana je 1996. godine te je do danas postala jedna od vodećih hrvatskih tvrtki na području profesionalne i kućne klimatizacije.

Od 2007. tvrtka Vertron d.o.o je licencirani partner DEVI - Danfoos group za dobavu i ugradnju sustava električnog podnog grijanja. Krajem 2009., u svrhu poboljšanja sustava kvalitete, Vertron d.o.o uvodi standard ISO 9001 kako bi se poslovanje sa kupcima i poslovnim partnerima što kvalitetnije unaprijedilo. Profesionalan odnos i kvaliteta usluge je prepoznata od strane partnera pa upravo zahvaljujući tome, početkom 2011.godine, tvrtka Vertron d.o.o postaje ovlašteni predstavnik renomiranih proizvođača klimatizacijske opreme kao što su TOSHIBA, Panasonic, LG electronic i DAIKIN. Napretkom tehnologije 2012/13 pratimo svjetske trendove te u ponudu uvodimo dizalice topline zrak-zrak i zrak-voda, bazirajući se najviše na proizvode PANASONIC AQUAREA, TOSHIBA ESTIA, DAIKIN ALTHERMA .

Korisnicima svojih usluga Vertron d.o.o nudi inividualan pristup i cjelokupno rješenje: od dobave odgovarajuće klimatizacijske opreme srednje i visoke klase renomiranih proizvođača kao što su TOSHIBA, Panasonic, LG electronic, DAIKIN, Mitsubishi Electric, (…) preko kvalitetne ugradnje do kontinurane brige za ugrađenu opremu.

Prodajni prostor